ABOUT HOI ANH

Hoi Anh is ontstaan uit liefde voor de tradtionele Vietnamese keuken. Heel Nederland kent de Vietnamese loempia’s die overheerlijk zijn, maar lang niet zo gezond als de traditionele Vietnamese gerechten. De basis van de Vietnamese keuken bestaat uit verse groenten en kruiden. Wij werken enkel en alleen met de hoogste kwaliteit en meest verse ingrediënten voor het bereiden van onze traditionele Vietnamese gerechten.

test

About Hoi Anh

De nadruk bij Hoi Anh ligt op vers, gezond en lekker. Je proeft er de pure eenvoud en de zuivere smaken van het kleurrijke Vietnam. Wij serveren traditionele Vietnamese broodjes (banh mi) en verse saladerollen (gui cuon) standaard vanuit onze foodtruck. Andere traditionele Vietnamese recepten worden ook geserveerd. Wanneer? Dat is een verrassing, houd onze facebook pagina in de gaten voor de smakelijke aanbiedingen. Alle gerechten, ingrediënten, marinades en sauzen worden door onszelf ge(s)maakt volgens ‘moeders recept’.

test

Waar zijn we te vinden
Waar zijn we te vinden

Onze foodtruck is te vinden op het universiteitsterrein van Utrecht: Utrecht Science Park (ook wel de Uithof). Daarnaast zal je ons op verschillende festivals tegenkomen. Check onze agenda voor de precieze locaties.

Mocht je geen mogelijkheid hebben naar de foodtruck toe te komen, dan kan de foodtruck ook altijd naar jou toekomen. Wij doen namelijk ook catering en events. Neem gerust contact op voor meer informatie!


Waar zijn we te vinden
Het onstaan van Hoi Anh

In 1981 zijn mijn ouders en broer als Vietnamese bootvluchtelingen met open armen ontvangen in Nederland. Een mooie nieuwe toekomst stond hen te wachten. Mijn ouders startten in 1983 hun eigen bedrijfje met de verkoop van Vietnamese loempia’s. Tot op de dag van vandaag doen zij dat nog steeds. Van ooit één verkooppunt zijn zij nu gegroeid naar zeven verkooppunten in Apeldoorn, Arnhem en Deventer. Altijd heb ik interesse gehad in het mooie familie bedrijf en ben er dus ook in de vorm van bijbaantjes nu al bijna twintig jaar zelf bij betrokken. Ondanks het vele werk wat er ‘thuis’ was, hebben mijn ouders mij gestimuleerd te studeren en ‘buiten de deur’ te werken om ervaring op te doen. Zo gezegd, zo gedaan.


test

About Anh Luu

Na een studie International Business and Management aan de Hogeschool van Breda te hebben afgerond, ben ik mijn Masters diploma gaan halen in International Marketing in het buitenland. In 2008 begon het ‘echte’ leven: op zoek naar een baan, het liefst iets in de food en zo’n groot mogelijk bedrijf. Dit resulteerde in een mooie carrière bij FrieslandCampina, waar ik met veel plezier zes jaar lang verschillende marketing functies heb uitgeoefend. Ondanks dat dit een enorm leerzame en leuke ervaring was, bleef de nieuwsgierigheid voor een eigen onderneming altijd bestaan.

Ik besloot de knoop door te hakken en ben mijn dromen en roots na gaan jagen, immers het ‘ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan’. Een aantal maanden later en wat brainstormsessies verder, ben ik een businessplan gaan schrijven, dat nu tot uitrol is gekomen: een eigen Foodtruck én binnenkort een eigen unit op een foodcourt van de Hogeschool Utrecht. Wie zegt dat dromen niet uit kunnen komen?!

test